Selasa, 22 November 2011
Chocolate and peanut butter brownie (English and Portugues)
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Continuing with the chocolate rush, there is one recipe that I'd like to share...and I almost feel that I must share.
It is inspired by a recipe I've learned from my idol Nigella Lawson, but I had to adapt it to my kitchen utensils (or lack of) and ingredients in Italy.
All you will need is:
225g Chocolate (from which at least 100g of dark chocolate)
225g of unsalty butter cutted into pieces
3 eggs
3 table spons of sugar (better if dark/brown muscovado)
3 t.p of flour
Peanut butter at room temperature (I used the crunchy one, with pieces of peanut just because I love it)
Melt the butter and chocolate in bain marie. Mix it well when melted, and let it cool down for a couple of minutes. Meanwhile, beat by hand (or mixer) the eggs with the sugar. Add this mixture to the chocolate and butter, and fold in gently. Finally, add the flour spoons one by one, so you don't have any lumps.
Place it in a proper over tray, retangular and medium size, with parchment paper on it.
Take the peanut butter with a spoon, and make little balls with it. Drop the peanut butter all over the brownie, as you wish, and put it on a pre heated oven, medium, for about 15-20 minutes, or until you see it is cooked.
Let it cool down before you eat it, so the butter will solidify again, and you will have a delicious crunch on the edges, with moist in the center....and enjoy!
E continuando com o tema chocolate, que dificilmente enjoa ou se esgota, tem uma receita que eu gostaria de compartilhar...Na verdade, eu quase me sinto obrigada a compartilhar, por ser tao simples e deliciosa.
Tudo o que voce vai precisar é:
225g de chocolate, dos quais ao menos 100g devem ser de chocolate amargo (de preferencia Nestlè)
225g manteiga sem sal a temperatura ambiente, e cortada em cubinhos
3 ovos
3 colheres de sopa de açuar, de preferencia mascavo
3 colheres de sopa de farinha de trigo
Manteiga de amendoim a temperatura ambiente
Derreta o chocolate e a manteiga em banho-maria, e mexa bem até obter um creme liso e brilhoso. Deixe esfriar por alguns minutos. Enquanto isso, bata (à mao ou batedeira) os ovos com o açucar. Adicione à mistura de chocolate e manteiga. Por ultimo, adicione a farinha, aos poucos e mexendo sempre para que nao se formem grumos. Despeje a mistura em uma forma retangular de tamanho medio, com papel-manteiga para nao grudar. Pegue a manteiga de amendoim, forme bolinhas com uma colher e espalhe sobre a massa do brownie, da maneira que quiser. Coloque em forno pre-aquecido medio, por aproximadamente 15-20 minutos, ou ate que o centro esteja apenas levemente " molhado". Deixe esfriar antes de servir. Assim, a manteiga ira solidificar e formara uma camada crocante por fora, enquanto o " miolo" permanecera macio e delicioso....um otimo acompanhamento para um café preto (forte e puro) no meio da tarde ou depois do almoço....Bom apetite!
This post was written by: Korean Lovers
Korean Lovers is a professional blogger korean Addict, web designer and front end web developer. Follow him on Twitter
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